Poslání

TRIGAD se charakterem své činnosti orientuje převážné na komunální sféru. Rozhodujícími zákazníky jsou města a obce na celém území České republiky a jimi zřízené nebo založené organizace, svým charakterem menší a střední.

Cílem činnosti společnosti je pomoci municipalitám a jejich organizacím při rozvojových investicích, a to zejména při volbě vhodného způsobu financovaní tak také ve fázi realizace investice, navržením nejefektivnějšího způsobu budoucího provozování.

Našim zákazníkům jsme schopni připravit projekt, který bude respektovat jejich současné a budoucí ekonomické možnosti v oblasti cenotvorby, a při zachovaní stejné výše ceny produktu, namodelovat možnou výši prostředků, které lze splácet při dodržení určitých postupů a doporučení při provozovaní investice. Využívány jsou zejména moderní formy financování  v kombinaci s programy státních a evropských dotací.

Dále je klientům nabízena možnost sledování vývoje parametrů projektu v provozní oblasti, a to po dobu návratnosti investice. Tímto způsobem je zaručeno, že při změně vstupních podmínek je operativně doporučen postup pro eliminaci případných negativních dopadů a zároveň je i sledovaná efektivnost činnosti klienta tak, aby záměry projektu byly dodrženy.

TRIGAD vychází z mnohaleté zkušenosti managementu s prací v komunální oblasti, zejména při uplatňovaní zákona o obcích  a  zadávaní  veřejných zakázek.